Recensies

RECENSIES

Heeft u een date met mij gehad? Ik zou het op prijs stellen als u laat weten hoe u een date met mij ervaren hebt. Mail mij uw recensie en ik zal hem op deze pagina plaatsen. info@gigolo-jaxx.nl

 

Cindy. 39 jaar uit Gouda

 

Tijdens onze zoektocht naar een man voor ons allereerste fmm trio kwamen we jouw advertentie en website tegen. Vooraf prettig contact gehad waarbij ik mijn wensen en verlangens mocht overbrengen. Je neemde mijn angsten en zorgen weg en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.

Toen de echte date... Ik was bloednerveus en ik vond het zo ontzettend spannend en eng... Jij merkte dit op en nam het heft in handen door mij heerlijk te zoenen en te strelen. Je stelde me op mijn gemak, het voelde goed en je hielp me goed te ontspannen. Twee uur lang nam je de tijd voor ons en je hebt me heerlijk verwend.

 

Lieve Jaxx, ik heb ontzettend van je genoten en ik kijk al uit naar onze volgende date...!

 

Tot gauw! Kus

 

 

Nadine. 26 jaar uit Tilburg

 

Wel zin in een fijne avond, maar klaar met de tinderdates. Via google bij Jaxx uitgekomen.

Een man, die alle tijd voor mij neemt. Niet iemand die binnen komt met het doel om zo snel mogelijk uit de kleren te gaan en weer weg gaat.

 

Sandra. 52 jaar uit Culemborg

 

Na mijn scheiding, 2 jaar geleden, de stap genomen voor een gigolo. Spannend, maar is mij zeer goed bevallen.

Hij nam ruim de tijd om mij op mijn gemak te laten voelen. Het was een gehele avond. Ik heb me mooi, bijzonder, geliefd gevoeld. Bevredigend op elk mogelijk vlak. Ik denk tot heel snel weer. Kus.

 

Geertje. 50+ uit Helmond

 

Als verwende vrouw van in de vijftig, mag met medeweten en in het bijzijn van mijn man ook nog eens een gigolo uitnodigen. Wat een spanning vooraf en wat een genot dat Jaxx direct bij binnenkomst het heft in handen nam. Onvoorstelbaar lekker zoenen, heerlijk voorspel waarbij ik me weer 20 voel, ontdaan worden van mijn lingerie, samen met een wijntje in bad. Daar al direct richting hoogtepunt gevingerd, tijdens een korte pauze naar bed verhuist. Waar we uiteindelijk heel gezellig maar zeker niet minder serieus een dikke 2 uur sex gehad hebben.

 

Wat een topper deze Jaxx, ik mis hem nu al. Harde en dan weer zachte penetratie, overal is zijn vlugge tong, mijn hand om zijn mooie geslachtsdeel, iet wat terughoudend. Uiteindelijk mijn hoogtepunt als hij heel lang, heel diep en onvoorstelbaar hard in mij blijft stoten. Het is eigenlijk niet uit te houden, maar o zo heerlijk.

 

Zoals gezegd, ik mis hem nu al. Kijk uit naar de volgende ontmoeting die voor ons (ook mijn man was onder de indruk van zijn vakmanschap) zeker op korte termijn plaats zal vinden, en waarbij we wellicht ook gebruik gaan maken van zijn partner. Het vrijen met een vrouw is immers de volgende stap die ik graag wil nemen.

 

Tot snel lieve Jaxx,

CONTACT

 

Ik bezoek u door het hele land!

 

 

info@gigolo-jaxx.nl

 

 

Copyright @ Gigolo Jaxx